با حضور دبیران انسان و محیط زیست سراسر استان برگزار شد؛
مدیر پروژه اطلاع رسانی و آموزش طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای استان اردبیل در این نشست گفت: واقعیت آن است که سواد آبی، جهادی است در حوزه آب تا دغدغه آب در دل و جان دنش آموزان بنشیند، بار اصلی در این بخش، با دبیران و معلمان گران قدر است و ضرورت دارد تا واقعیت هایی مثل فرونشست، اضافه برداشت از آب های زیرزمینی و کمبود آب، مورد تبیین برای نسل آینده و کل جامعه قرار گیرد و کاری کنیم که شرمنده نسل های بعد نباشیم.
اباصلت ابراهیمی افزود: برای اصلاح دیدگاهها در مدیریت مصرف آب باید به دنبال اصلاح رویه ها خصوصا در بخش کشاورزی باشیم. سواد آبی زمینه و بستری است که این تکلیف الهی، وجدانی و ملی را انجام دهیم و بسیار خوشحالیم از این که امسال توانسته ایم از ماه های طلایی ابتدای سال تحصیلی استفاده کنیم.
ابراهیمی با تشریح برنامه کارگاه سواد آبی استان اردبیل گفت: در این نشست چارچوب همکاری ها و هم افزایی های بخش آب و آموزش و پرورش استان در قالب طرح سواد آبی، مورد معرفی و تشریح قرار گرفت و شرکت آب منطقه ای اردبیل برای بازدید دبیران از سدها و تاسیسات آبی در شهرستان های استان اعلام آمادگی نمود.
مدیر پروژه اطلاع رسانی و آموزش طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای استان اردبیل افزود: همچنین در این نشست موضوع آب و تغییراقلیم مورد بحث قرار گرفت و در ادامه سرگروه کتاب انسان و محیط زیست آموزش و پرورش استان، گزارش مبسوطی در خصوص تدریس درس آب و ابتکارات امسال در انسان و محیط زیست ارائه نموده و سوالات و پیشنهادات دبیران به اشتراک گذاشته شد.
ابراهیمی در پایان گفت: امسال نیز آب منطقه ای استان اردبیل، با اجرای طرح سواد آبی در دو بخش داناب ویژه متوسطه اول و پشتیبانی از تدریس موثر کتاب انسان و محیط زیست، در همراهی با دبیران، تلاش خواهد نمود تا سطح آگاهی و مسئولیت پذیری نسل آینده را در حوزه آب، ارتقا دهد.