در راستای افزایش انسجام بین شرکتهای استانی وزارت نیرو؛
در ابتدای جلسه، دکتر علی حیدری اناری چالشهای تامین آب بخشهای مختلف به خصوص نیاز شرب را به تفکیک شهرستانها برشمرد و سیمای طرحهای آبرسانی در حال اجرای شرکت در سطح استان را ترسیم نمود.
وی تاکید کرد: محدودیت منابع آب شرب در مرکز استان موجب گردیده است در سال آبی گذشته، تخصیص کشاورزی از سد یامچی کلا به مصرف شرب برسد و کشت بهاره در شبکه آبیاری پایاب تعطیل شود که در نتیجه ضرر و زیان قابل توجهی به کشاورزان عزیز منطقه وارد شد.
دکتر حیدری اناری تصریح کرد: از طرف دیگر، افت کیفیت و تراز آبخوان ممنوعه اردبیل نیز عامل محدود کننده اساسی برای نیاز شرب و صنعت منطقه به شمار می رود که چالشهای مذکور انتقال آب از منابع و حوضه های مجاور اعم از ارس یا خزر را ناگزیر می سازد و تعیین منبع تامین آب پایدار با لحاظ همه ابعاد فنی، اقتصادی و اجتماعی توسط کارشناسان و مشاورین در حال انجام می باشد.
وی با بیان اینکه در شمال استان، تفکیک آب شرب و کشاورزی و علاج بخشی سد میل مغان در اولویت قرار گرفته است اظهار داشت: در محدوده های مشگین شهر و خلخال، خوشبختانه منابع آب شرب کافی بوده ولی نیاز به رفع برخی مشکلات فنی وجود دارد.
مهندس علیرضا نعمت سلطانی مدیرعامل آبفای استان نیز در این نشست ضمن تاکید بر ضرورت هم افزایی بین دستگاهها خصوصا شرکتهای زیرمجموعه وزارت نیرو، به تشریح و تدقیق بندهای پیشنهادی برای درج در تفاهم نامه پرداخته و جهت پیگیری موارد ضروری از شرکت مادر تخصصی آب و فاضلاب کشور اعلام آمادگی نمود.
در ادامه، وضعیت اعتباری طرحهای آبرسانی مورد بررسی قرار گرفت و اهم اقدامات مشترک در قالب تفاهم نامه تنظیم و مبادله گردید که مبنای همکاری متقابل قرار خواهد گرفت.