مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل:

امسال بالغ بر 32 هزار میلیارد ریال در بخش آب استان اردبیل هزینه شده است

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل گفت: در 10 ماه گذشته 32 هزار و 600 میلیارد ریال برای اجرای طرح های عمرانی بخش آب استان اردبیل هزینه شده است.

علی حیدری اناری در جلسه شورای اداری شرکت که با حضور اعضای هیئت مدیره، معاونین، مدیران و جمعی از کارشناسان برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار داشت: بخش قابل توجهی از این اعتبارات برای تکمیل طرح آبیاری و زهکشی خداآفرین در شمال استان و طرح های آبرسانی سطح استان صرف شده است.

وی بی توجهی به شیوه مصرف آب از جمله در بخش کشاورزی را تهدید اصلی بخش آب در آینده عنوان کرد و افزود: متاسفانه در سال آبی جاری شاهد کاهش 16 درصدی بارش ها در سطح استان هستیم و در صورت عدم برنامه ریزی در مصرف آب در ماههای گرم سال آتی با مشکل مواجه خواهیم شد.

حیدری اناری با اشاره به حجم محدود ذخایر سدهای استان به دلیل کم بارشی امسال تصریح کرد: در حال حاضر از حجم 582 میلیون مترمکعبی سدها تنها 160 میلیون مترمکعب آب وجود دارد و این وضعیت هشداری جدی برای همه ماست تا مصارف خود را کنترل نموده و بیش از گذشته در مصرف آب حساسیت داشته باشیم.

وی با اشاره به کاهش 47 درصدی بارش ها در دراز مدت عنوان کرد: وزارت نیرو در برنامه ابلاغی تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی صرفه جویی 16 میلیارد مترمکعبی را در کشور در نظر گرفته و به استانها ابلاغ نموده است که سهم ما هم از این میزان صرفه جویی مشخص شده است و باید طبق این برنامه به تکالیف خود عمل نماییم.

حیدری اناری با تاکید بر اینکه تمامی سازمانهای مرتبط با موضوع آب باید به تکالیف برنامه سازگاری با کم آبی عمل نمایند، خاطرنشان کرد: توسعه اراضی کشاورزی با وضعیت موجود منابع آب همخوانی ندارد و در صورت تداوم این امر شاهد تهدیدات جدی در دشت اردبیل از جمله موضوع فرونشست زمین خواهیم بود.

وی با اشاره به ضرورت تدوین برنامه اضطراری برای مواقع لازم از جمله زمان پیک مصرف آب اظهار داشت: تشکیل قرارکاه مصرف آب که اخیرا توسط وزارت نیرو بعنوان تکلیف به استانها ابلاغ شده است از سالیان گذشته مدنظر ما بود و در این زمینه خوشبختانه کام های موثری برداشته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل جبران کمبودهای گذشته در مصرف آب زیرزمینی را یادآور شد و افزود: طبق برنامه احیا و تعادل بخشی ما در سالهای آتی علاوه بر کنترل مصرف مشخص شده، باید بخشی از کمبودهای گذشته را جبران نماییم تا دشت به حالت عادی خود برگردد.

وی استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و هوشمندسازی مصارف را گامی مهم و اساسی در کنترل مصرف آب عنوان کرد و گفت: تشکل های مردم نهاد و مراکز علمی و دانشگاهی باید در این خصوص احساس وظیفه نموده و همراه و همگام بخش آب در پی رفع چالش های کم آبی باشند.

حیدری اناری حفاظت از تاسیسات منابع آبی از جمله سدها و کانال ها را از اولویت های اصلی بخش آب ذکر کرد و افزود: ارزش به روز شده سرمایه گذاری در بخش آب استان طی سالهای گذشته بالغ بر صدها هزار میلیارد ریال است که باید با حفاظت و صیانت از این سازه ها و تاسیسات، فقط به فکر تکمیل نواقصات طرح ها باشیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اردبیل ضمن تاکید بر صرفه جویی در هزینه ها و توجه به بازنگری در طرح ها به منظور کاستن از تلفات سرمایه ای اظهار داشت: تکریم ارباب رجوع در مجموعه بخش آب استان در کنار پاسخ گویی به موقع به مکاتبات و تمرکز در انجام وظایف سازمانی باید مدنظر تمامی همکاران باشد.

 

 

 

کد خبر: 3923
  تاریخ خبر : 1403/11/08
 130
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 23
  • بیشترین بازدید همزمان : 529
  • بازدید امروز : 1,961
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 11,186,796
  • آخرین به روزرسانی : 1403/12/13 08:12:09
  • شناسه IP شما : 18.227.134.162

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : اردبیل، میدان ارتش، شرکت آب منطقه ای اردبیل
  • کدپستی : 5619667691
  • تلفن : 3-33710001-045
  • فاکس :
  • پست الکترونیکی : ardabil[at]arrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا : 33714815-045