ترکیدگی در پایپ کالورت شماره 4 کانال اصلی شبکه آبیاری وزهکشی مغان؛
حمید فضایلی افزود: بلافاصله پس از این اتفاق، جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی به همراه اکیپ های فنی و ماشین آلات سنگین به محل حادثه اعزام شدند و برنامه ریزی و اقدامات لازم در خصوص رفع نشتی محل تخریب شده در حال انجام می باشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تلاش های تیم مدیریت بحران مدیریت منابع آب و شبکه آبیاری و زهکشی مغان برای رفع مشکل ادامه دارد و با توجه به اینکه نقطه مورد نظر در بالادست محل برداشت آب شرب شهرهای شمالی استان واقع شده است، سعی می کنیم مشکل بدون قطعی آب شرب حل گردد.
فضایلی اظهار داشت: کشاورزان و شهروندان عزیز هیچگونه نگرانی بابت این موضوع نداشته باشند و مطمئنا در کمترین زمان ممکن مشکل پیش آمده رفع خواهد شد.
وی در ادامه از مردم منطقه درخواست کرد تا رفع کامل نشتی کانال نسبت به صرفه جویی در مصرف آب شرب و نوبت بندی همکاری لازم را داشته باشند.