مدیر حفاظت و بهره برداری از منابع آب استان:
داور بستام افزود: حدود 99 درصد از داده های آب و برق چاههای کشاورزی برقی استان از طریق این سامانه تطبیق شده و از آن برای مدیریت مصرف آب و انرژی و کنترل میزان برداشت آب استفاده می گردد.
وی اظهار داشت: بر اساس آمار و سوابق چاههای کشاورزی استان، در حال حاضر 55درصد از برداشت آب زیرزمینی در بخش کشاورزی از طریق چاههای برقدار استان اتفاق میافتد که کنترل مصارف این چاهها می تواند در مدیریت مصرف و جلوگیری از اضافه برداشت نقش مهم و بسزایی داشته باشد.
بستام با اشاره به اینکه ارسال پیامک گروهی به مشترکان، نصب بنر اطلاع رسانی در ستاد و امورات منابع آب شهرستانها، تشکیل جلسات مشترک با شرکت توزیع برق استان و ارسال مصوبه هیات وزیران به سازمان جهاد کشاورزی و شرکت توزیع برق از جمله اقداماتی است که به منظور مدیریت توامان آب و برق انجام می گیرد تا از این طریق میزان مصرف مجاز آب کشاورزان در ماه و سال به آنها اطلاع داده شود تا کشاورزان نسبت به مدیریت مصرف اطلاع کافی داشته باشند.
مدیر حفاظت و بهره برداری از منابع آب استان تصریح کرد: برنامه های ابلاغی از سوی وزارت نیرو در جهت اجرای صحیح مدیریت توامان آب و برق یک انقلاب در مدیریت بهرهبرداری از منابع آبی و برقی به شمار میرود و با این مدیریت بسیاری از نواقص از جمله بانکهای اطلاعاتی برطرف شده و با اجرای صحیح و همه جانبه شیوه نامه مدیریت مصرف آب و برق، مصرف کنترل می شود.
بستام یکی از اهداف اصلی اجرای شیوهنامه مدیریت توأمان آب و برق را به تعادل رساندن آبخوان دشت ها عنوان کرد و گفت: با اجرای قوانین مربوطه به دنبال افزایش بهرهوری، جلوگیری از فرونشست زمین و بالا بردن امنیت غذایی هستیم و تلاش میکنیم تا از مصرف بی رویه و بیش از مفاد پروانه جلوگیری نماییم.
وی در پایان یادآور شد: پیامکهای ارسالی به مشترکان جهت اطلاع کشاورزان از وضعیت مصرف و با هدف مدیریت مصرف صورت می گیرد و اگر در رده پرمصرف قرار گیرند پیامک هشدار ارسال می گردد و در صورت عبور از این مرحله وارد محدوده بدمصرف می شوند و طبق قوانین مربوطه با آنها برخورد خواهد شد.