با حضور کارشناسان ستاد بحران استان و با هدف جلوگیری از آسیب ها و مخاطرات وقوع سیل، دومین جلسه کارگروه تخصصی سیل و مخاطرات رودخانه ها برگزار شد.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اردبیل در این جلسه گفت: به دلیل آشنایی بیشتر کارشناسان مدیریت بحران استان از مناطق سیل خیز تصمیم گرفته شد دومین جلسه این کارگروه در شهرستان مشگین شهر برگزار شود.
بهروز محمدی تصریح کرد: همه ما باید اعتقاد به وقوع سیلاب داشته باشیم و با نگاه فنی و کارشناسانه مشکلات موجود را بررسی کرده و در پی چاره جویی در صورت وقوع آن را داشته باشیم.
وی با اشاره به وقوع سیل خرداد ماه در شهرستان مشگین شهر، اظهار کرد: با مدیریت بحران و بهره گیری از نظرات کارشناسان و جمع آوری اطلاعات مناسب می توان از خسارات وارده اینگونه سیلاب ها کاست.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اردبیل لازمه مدیریت کردن بحران سیلاب را توجه به امر پیشگیری و اقدامات انجام گرفته در این خصوص دانست و عنوان کرد: در صورتی که مسیرهای طبیعی و بستر حریم رودخانه ها در مناطق سیل خیز استان بازگشایی شوند در فصول بارانی امکان خسارات سیلاب بسیار پایین خواهد بود.
محمدی افزود: باید سیلاب را یک فرصت بدانیم و از این فرصت در پی مرتفع کردن نقاط ضعف ها و مشکلاتی باشیم که احتمال وقوع آن در آینده وجود دارد.
وی اظهار داشت: باید به دور از ملاحظات سیاسی و با اولویت بندی مناطق سیل خیز سعی در مدیریت قبل از وقوع را برنامه ریزی نماییم تا در موقع وقوع این رخداد طبیعی آمادگی لازم را داشته باشیم.
در این جلسه گزارشی از اقدامات و مطالعات انجام یافته در خصوص طرح مطالعات و جمع آوری و شبکه بندی آبهای سطحی مشگین شهر که در کارگروه اول با انتخاب مشاور صورت گرفته بود، توسط مشاور آذربند ساز ارائه شد.
مشاور انتخاب شده در این جلسه، با ارائه گزارش مبسوطی نسبت به مناطق اولویت دار و همچنین آخرین وضعیت کانال ها و انهاز طبیعی موجود در داخل شهر پرداخت و راههای پیشنهادی برای جلوگیری از مخاطرات سیل را تشریح کرد.
همچنین در ادامه کارشناسان حاضر در جلسه نقطه نظرات و دیدگاههای خود را در خصوص موضوع سیلاب بیان کردند.