در راستای استفاده از پتانسیل بالای روحانیون؛
مسئول روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اردبیل در این نشست گفت: جهت پی بردن مردم به عوارض ناشی از مصرف بی رویه آب و بحران و تبعات ناشی از آن، شرکت آب منطقه ای اردبیل به کمک رهبران فکری در جامعه مثل روحانیون و دانش آموزان نیازمند است.
رامین عاشوری با اشاره به نقش بی بدیل روحانیت در جامعه و مقبولیت آنها، اظهار کرد: یکی از برنامه های راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی استفاده از پتانسیل بالای روحانیت جهت ترویج استفاده بهینه آب در بخش های مختلف شرب، کشاورزی، صنعت و غیره می باشد.
وی با بیان اینکه سنجش عملکرد شرکت های آب در چند سال اخیر مبنی بر میزان موفقیت شرکتها در اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی قرار گرفته است، عنوان کرد: یکی از برنامه های طرح احیاء نیز استفاده از پتانسیل بالای روحانیون جهت ترویج مصرف بهینه آب است.
مسئول روابط عمومی شرکت آب منطقه ای اردبیل تریبون امام جماعات را بهترین وسیله برای ترویج فرهنگ صحیح آب در جامعه عنوان کرد و گفت: بنا به اعتماد مردم به جامعه روحانیت، ما اعتقاد راسخ به استفاده از این تریبون داریم.
نماینده سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز در این نشست از آمادگی کامل این سازمان جهت همراهی شرکت آب در ترویج مصرف بهینه آب در جامعه و خانواده ها و کشاورزان خبر داد و گفت: ما بنا به توانایی انتقال مباحث مختلف جامعه توسط روحانیون، آمادگی داریم تا در بحث آب نیز نقش خود را ایفا نماییم.
حجت الاسلام والمسلمین انور قاسمی افزود: در حال حاضر در 120 روستای سطح استان به صورت ثابت روحانی داریم و در دیگر روستاها نیز از روحانیون مستقر در مراکز شهرستانی استفاده می نماییم.
وی با اشاره به اعلام آمادگی روحانیت برای انتقال مفاهیم آبی به خانواده ها و کشاورزان درخواست کرد که کارشناسان آب به همراه روحانیون در این امر نقش ترویج این امر سفارش شده اسلام را به جای آورند.
حجت الاسلام والمسلمین قاسمی استفاده از پتانسیل بانوان طلبه جهت انتقال فرهنگ درست مصرف آب را یادآور شد و تصریح کرد: استفاده از ظرفیت بالای بانوان با تکیه بر نقش مبلغان زن در روستاها می تواند در این امر کارساز باشد.
نماینده مجری طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب شرکت آب منطقه ای اردبیل نیز در این نشست با اشاره به اینکه در حال حاضر در 16 روستای واقع در دشت اردبیل مشکل بحران آب و نشست آبهای زیرزمینی حادتر شده است، تصریح کرد: برای حل بحران موجود در این روستاها باید از پتانسیل روحانیون و دانش آموزان استفاده نماییم.
مهندس محبت مصری با بیان اینکه در حال حاضر موضوع بحران آب از بدنه وزارت نیرو به کل سیستم دولت سرایت یافته است عنوان کرد: تشکیل جلسات مستمر شورای آب در سطح دولت در سالیان اخیر را نشان از توجه ویژه دولت برای حل این بحران دارد.
وی با اشاره به اینکه سالیانه 22 میلیون متر مکعب از طریق چاههای غیر مجاز در منطقه آب برداشت می شود، تصریح کرد: استفاده از پتانسل روحانیون برای آشنایی مردم از تبعات این برداشت های بی رویه امری ضروری است.
مهندس مصری به اقدامات تشویقی دولت در راستای بهینه سازی مصرف آب در جامعه اشاره کرد و گفت: دولت برای حل بحران موجود با اعطای وام های کم بهره به کشاورزان سعی در تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن را دارد که همراهی کشاورزان واقع در دشت اردبیل در این امر لازم و ضروری است.